Escolta la música d'Óscar Peñarroya a:

                                        Spotify logo with text      apple image        

 

 
  • Teatro

  • Cine

  • Obras de conci.

  • Corp.

Estrena del musical de La Filla del Mar Estrena del musical de La Filla del Mar

S'ha estrenat amb èxit de crítica l'adaptació de l'obra d'Àngel Guimerà de la companyia La Barni Teatre que ha estat orquestada per Òscar Peñarroya.

Ressenya Diari Ara: https://www.ara.cat/cultura/filla-mar-musical-maritim-guimera-condal-barni_1_4030956.html 

París París

Tres amigues surten cap a París amb un objectiu molt concret: fer realitat el somni d’una d’elles. Però el que els passarà de camí a París transformarà el viatge en una cursa a contrarrellotge que canviarà les seves vides.

Òscar Peñarroya, autor de la instrumentació de La Filla del Mar al Grec Festival Òscar Peñarroya, autor de la instrumentació de La Filla del Mar al Grec Festival

El músic Òscar Peñarroya és l'autor de la instrumentació de l'obra La Filla del Mar de La Barni Teatre & Jaume Viñas que s’estrenarà al Grec Festival de Barcelona aquest 25 de juny al Teatre Condal.

Del 25/06 al 4/07 al Teatre Condal i fins el 16 de juny teniu les entrades amb descompte aquí: https://www.teatrecondal.cat/ca/ex/1791/la-filla-del-mar/

BABET, cuina a 3 veus BABET, cuina a 3 veus

Piano, música original, arreglos y dirección musical: Óscar  Peñarroya Idea original, dramaturgia y interpretes: 
Les Cot (Anna Ponces, Maria Viñas i Elia Corral)

Musical Participatiu Musical Participatiu

Els concerts "Musical Participatiu" constitueixen una experiència única que reuneix

Amb B de Bernstein Amb B de Bernstein

Concierto-homenaje a Leonard Bernstein interpretado por el Cor y la Camerata Aurica, dirigido por Frederic Oller y con orquestaciones de Óscar Peñarroya.

 

Camp d’Argelers (Felip Solé, 2009) Camp d’Argelers (Felip Solé, 2009)

Documental que cuenta la historia del campo de concentración de Argelers.

Miratge cromàtic (Pere Faura, 2009) Miratge cromàtic (Pere Faura, 2009)

Videodanza ganador del concurso “Projectes de Videodansa 2009”

Forjadors de la diada (Enric Saurí y Marta Rovira, 2008) Forjadors de la diada (Enric Saurí y Marta Rovira, 2008)

Documental sobre la fiesta conmemorativa del once de septiembre 

Impulso (Antonio i Juan Castaño, 2008) Impulso (Antonio i Juan Castaño, 2008)

Cortometraje de suspense producido por la productora Impacto films.

 

Paso de peatones (Pol Turrents) Paso de peatones (Pol Turrents)

Cortometraje que ha participado en la sección paralela Brigadoon del Festival de Sitges.

 

En silencio (Javier Millán, 2005) En silencio (Javier Millán, 2005)

Largometraje de terror que ha participado en varios festivales del género.

 

Fem òpera! De l'òpera al musical Fem òpera! De l'òpera al musical

 Fem Òpera! és un projecte educatiu adreçat a alumnes de secundària (1r i 2n d'ESO) que té com a objectiu principal la participació en un espectacle d'òpera, formant part del gran cor d'escena, al costat de cantants solistes i d’una orquestra en directe.

Fins ara, en aquest projecte es treballava una òpera infantil on els alumnes eren només el cor d’escena. Aquest any us proposem anar més enllà i introduir el món dels musicals que pensem que pot resultat més atractiu pels joves, sense deixar la música d’òpera que com veurem ha estat inspiració i base de molts musicals.

Veles e vents / Parlant-me de tu Veles e vents / Parlant-me de tu

Arreglos para dos canciones de Raimon para el coro de chicas del Orfeó Català con dirección de Buia Reixach.

Virtual Cantània 2020 Virtual Cantània 2020

Les noves tecnologies són per tot arreu i han vingut per quedar-s’hi. En Marcel s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual? Les escoles treballen una cantata de nova creació al llarg de tot l’any, amb 3 sessions de formació obligatòries per als mestres. Finalment la interpretaran a l’escenari.

Virtual Cantània 2021 Virtual Cantània 2021

L'activitat per escoles de 3r a 6è de primària Virtual Cantània es va celebrar amb èxit a la sala gran de L’Auditori.

Les noves tecnologies són per tot arreu i han vingut per quedar-s’hi. En Marcel s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual?

Les escoles han treballat durant tot un any en una cantata de nova creació al llarg de tot l’any. Aquí en podeu veure algunes de les instàntànies realitzades per la fotògrafa Marta Pich

1714 cancion para el XX encuentro de corales de secundaria de Catalunya 1714 cancion para el XX encuentro de corales de secundaria de Catalunya

1714 canción para el XX encuentro de corales de secundaria de Catalunya con texto de Maria Ojuel.

Arreglos para dos canciones de Raimon Arreglos para dos canciones de Raimon

Arreglos para dos canciones de Raimon para el coro de chicas del Orfeó Català con dirección de Buia Reixach.

Vila Encantada Vila Encantada
Vila encantada va néixer enmig d’un intercanvi coral, en un ambient de gresca i eufòria, i amb l’objectiu de ser una peça a la nostra mida,
Les set edats Les set edats

Les set edats surgió de un compromiso de l’Orfeó Badaloní con la Banda Simfònica de Badalona para celebrar un concierto conjunto.

Himne del Masies de Voltregà, 2006

Obra de encargo para el equipo de hockey de St. Hipòlit de Voltregà con texto de Cèsar Aparício.

3 canciones para tenor y piano, 2006

Canciones con textos de Gemma Lorite.

Frecs - Tàcit - Averany

Recordant Robin Hood, 2005

Obra de encargo para el 25 aniversario del Centre d’Educació Musical DIAULA.

 

Història de Catalunya amb cançons, 2005

Orquestación y armonización en forma de cantata de la obra de Antoni Ros-Marbà con textos de Jaume Picas, para el 25 aniversario de la coral Xicalla.

El concert desconcertant, 2005

Orquestación de la cantata de Antoni Ros-Marbà con textos de Miquel Desclot, para el 25 aniversario de la escuela de música de Manlleu.

Corporativo para la empresa de vinos Marqués de Vargas Corporativo para la empresa de vinos Marqués de Vargas

Corporativo para la empresa de vinos Marqués de Vargas

Música para las cavas Torres Música para las cavas Torres

Música para los corporativos Torres Brandy y Torres Milmanda.

 

Panasonic AG - HPX500 Panasonic AG - HPX500

Música para el dvd informativo de la cámara digital de Panasonic.

 

Defcon (2009) Defcon (2009)

Corporativo para una empresa de implantes dentales.

 

RACC. 100 anys de confiança RACC. 100 anys de confiança

Música para el corporativo del acto de celebración del 100 aniversario del Reial Automòbil Club de Catalunya.

 

Figueres-Mutamut Figueres-Mutamut

Música para un corporativo de esta empresa de butacas para auditorios.

Volver a empezar - Uriach Volver a empezar - Uriach

Música para el anuncio de un medicamento de la empresa farmacéutica Uriach.

Salmos Salmos

Música para un anuncio publicitario de una empresa de vinos.

Biografía

L'Óscar a l'Auditori de BarcelonaÓscar Peñarroya nació en Barcelona el año 1974. Después de hacer el primer curso de ciencias físicas, dejó la universidad para dedicarse de lleno a la música. Obtuvo el título superior de composición y orquestación y cursó estudios de piano, contrabajo, canto, dirección coral y composición para cine, entre otros.

Es miembro fundador de la compañía de teatro musical L'Oca Underground, en la que interviene como instrumentista, compositor y arreglista, intérprete y director musical. Es coautor, junto a la letrista M. Carme Mateu, del musical L'apassionant carrera artística de Marta Gelabert, estrenado en el Teatro Zorrilla de Badalona el mes de mayo de 2003 y en cartel en Barcelona durante el 2004.

Es el autor de la música de la ópera El Bosc de Farucàrun, también con libreto de M. Carme Mateu, obra ganadora del II Concurso de composición de óperas para escolares "Òpera a secundària" que organizan el Institut Municipal d'Educació, el Gran Teatre del Liceu, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona y el Teatre Lliure. Esta ópera fue estrenada en el Teatre Lliure (sala Fabià Puigserver) en abril del 2004.

Ha instrumentado y armonizado la cantata Història de Catalunya amb cançons con música de Antoni Ros Marbà, dedicada a la coral Xicalla en su 25 aniversario. Esta versión se ha interpretado por toda Catalunya.

Ha escrito la música del musical Per molts anys, con texto de Cèsar Aparício, que también ha dirigido y se estrenó en el 2007 en el Teatre Zorrilla de Badalona.

Ha compuesto la música del largometraje En silencio (Javier Millán), de los largometrajes documentales Forjadors de la diada (Enric Saulí y Marta Rovira), emitido por TV3 en septiembre de 2008, y Camp d'Argelers (Felip Soler), estrenado en Francia en mayo de 2009 y emitido por TV3 en diciembre de 2009, y de la serie documental La fi dels grans felins (Jordi Llompart), emitida por TV3 en marzo de 2013.
También ha compuesto música para corporativos y material diverso para Panasonic, el RACC, Figueres-Mutamut, Uriac, Salmos, Torres, etc.

En 2012 dirigió en la sala Pau Casals del Auditori de Barcelona la cantata para coro y orquesta Vila Encantada, con música propia y texto de Maria Ojuel.

Ha escrito la cantata Les set edats, para coro y banda sinfónica, con texto de Cèsar Aparício, estrenada en diciembre de 2013.

En 2013 estrenó Babet, cuina a tres veus, un musical donde hizo la direcció musical, los arreglos y la composición de los temes originales y donde también participaba como intérprete y como pianista. El musical se estrenó primero en el Círcol Maldà y después hizo dos temporadas en el Versus Teatre.

Es el creador y director del proyecto El Musical Participativo que organiza la Obra Social la Caixa y que se estrenó en julio de 2012 dentro del ciclo "Nits d'Estiu" en el CaixaForum de Barcelona y que se ha repetido cada año en nuevas ediciones y en otras ciudades. Este año se podrá ver, entre otras ciudades, en Burgos, Pamplona, València, Girona, Tarragona...

En estos momentos combina la labor pedagógica con la dirección musical y la composición para audiovisual.