Escolta la música d'Óscar Peñarroya a:

                                        Spotify logo with text      apple image        

 

 
 
La trencadora versió del 'Gaudeamus igitur' de la UOC

La trencadora versió del 'Gaudeamus igitur' de la UOC

La UOC va estrenar el dia 8 de febrer una versió de l'himne universitari 'Gaudeamus Igitur' amb arranjament de la peça del compositor Òscar Peñarroya.

"El Gaudeamus igitur s'ha convertit, amb el temps, en un himne universitari global de clausura d'actes que té l'origen en un cant de taverna del segle XVIII". La proposta de la Universitat era portar-lo a una altra dimensió, més concorde amb les institucions universitàries pròpies del segle XXI.

'La filla del mar' torna al Paral·lel

'La filla del mar' torna al Paral·lel

Després d'estrenar-se a Barcelona al Festival Grec 2021, l'obra de teatre musical que és l'adaptació de l'obra d'Àngel Guimerà de la companyia La Barni Teatre que ha estat orquestada per Òscar Peñarroya torna al Teatre Condal

El Paral·lel de Barcelona agafa embranzida amb 'La filla del mar'
https://www.rtve.es/television/20220210/filla-del-mar-musical/2288081.shtml

Ressenya revista Time out: https://www.timeout.es/barcelona/es/teatro/la-filla-del-mar

Virtual Cantània 2021

L'activitat per escoles de 3r a 6è de primària Virtual Cantània es va celebrar amb èxit a la sala gran de L’Auditori.

Les noves tecnologies són per tot arreu i han vingut per quedar-s’hi. En Marcel s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual?

Les escoles han treballat durant tot un any en una cantata de nova creació al llarg de tot l’any. Aquí en podeu veure algunes de les instàntànies realitzades per la fotògrafa Marta Pich

El millor dels temps

El millor dels temps

El Millor dels Temps és el programa de musicals de Catalunya Música. Cada diumenge, trobareu tant l'actualitat nacional i internacional en el món del teatre, el cinema i els nous formats audiovisuals, així com programes monogràfics dedicats a obres emblemàtiques, grans compositors i perles ocultes de la història del musical. L'objectiu és acostar aquest gènere tan popular com desconegut a nous espectadors i oferir nou material i informació als experts.

L'Òscar Peñarroya és el compositor de la sintonia del programa i participa en la secció "El Racó de l'Oscar"

Virtual Cantània 2020. Música en escena. Òscar Peñarroya

Virtual Cantània 2020

Las nuevas tecnologías nos rodean y han venido para quedarse. Marcel se ha instalado una aplicación de inteligencia artifcial y está descubriendo un universo que le fascina. Hasta donde llegará el poder de seducció de este mundo virtual? Las escuelas trabajan una cantata de nueva creación a lo largo de todo el año, con 3 sesiones de formación obligatorias para los maestros. Finalmente la interpretarán en el escenario. 

París

París

Tres amigues surten cap a París amb un objectiu molt concret: fer realitat el somni d’una d’elles. Però el que els passarà de camí a París transformarà el viatge en una cursa a contrarrellotge que canviarà les seves vides. El que havia de ser un trajecte sense massa complicacions es convertirà en una comèdia negra musical, plena de realisme màgic, amb tota la força que ofereix la música en directe a tres veus.
L’amistat, els somnis, les obsessions, tres veus que et parlen, el sexe, la paleodieta... tot això i molt més és... PARÍS.

 

 

FaLang translation system by Faboba