Skip to main content

Òscar Peñarroya, autor de la instrumentació de La Filla del Mar

Categoria: Teatre

SINOPSI

L’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera. Però l’Àgata troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi, el mar. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva “germana” Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències.

La filla del mar, d’Àngel Guimerà és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d’una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.
La companyia LA BARNI TEATRE la porta de nou als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.

Llibret: Àngel Guimerà / Jaume Viñas

Lletra: Jaume Viñas

Música: Marc Sambola
Orquestració: Óscar Peñarroya

Direcció musical: Marc Sambola

Direcció escènica: Marc Vilavella

Ajudantia de direcció: Mara Fernández

Coreografia: Teresa G. Valenzuela

Disseny de vestuari: Jordi Bulbena / Marc Udina

Caracterització: Núria Llunell

Disseny d'escenografia: Jordi Bulbena / Marc Udina

Disseny de so: Jordi Ballbé

Disseny de llum: Jordi Berch

Disseny gràfic: Zuhaitz San Buenaventura

Intèrprets: Xavi Casan, Mariona Castillo, Arnau Puig, Gracia Fernández, Irene Jódar Garcia, Albert Mora, Candela Díaz Sanz, Toni Viñals i Clara Solé.

Producció: Una creació de La Barni Teatre. Una producció de Focus i Grec 2021 Festival de Barcelona

Companyia: La Barni Teatre

Estàs aquí: Inicí > Teatre > Òscar Peñarroya, autor de la instrumentació de La Filla del Mar al Grec Festival