Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta (born March 28, 1986).

Known by her stage name Lady Gaga, is an American singer-songwriter, record producer, activist, businesswoman, fashion designer and actress.

Llegeix més...

Óscar Peñarroya

Óscar Peñarroya va néixer a Barcelona l'any 1974. Després de fer el primer curs de ciències físiques, va deixar la universitat per a dedicar-se de ple a la música. Obtingué el títol superior de composició i orquestració i cursà estudis de piano, contrabaix, cant, direcció coral i composició per a cinema, entre d'altres.

És membre fundador de la companyia de teatre musical L'Oca Underground, en què intervé com a instrumentista, compositor i arranjador, intèrpret i director musical. És coautor, juntament amb la lletrista M. Carme Mateu, del musical L'apassionant carrera artística de Marta Gelabert, estrenat al Teatre Zorrilla de Badalona el maig de 2003 i en cartell a Barcelona durant l'any 2004.

És l'autor de la música de l'òpera El Bosc de Farucàrun, també amb llibret de M. Carme Mateu, obra guanyadora del II Concurs de composició d'òperes per a escolars "Òpera a secundària" que organitzen l'Institut Municipal d'Educació, el Gran Teatre del Liceu, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Teatre Lliure. Aquesta òpera fou estrenada al Teatre Lliure (sala Fabià Puigserver) l'abril de 2004.

.

Llegeix més...
FaLang translation system by Faboba